vineri, 9 martie 2018

26-28 mai Rusalii, pelerinaj Prislop

Plecari din Bucuresti, Ploiesti si Brasov
0742 268568, 0724 525041, pelerinaje@email.comFacebook Pelerini

26 - 28 Mai 2018 "RUSALII si Sfanta Treime"

PELERINAJ la Prislop si Afteia
28 mai - zi nationala libera
Traseu: Bucuresti - Ploiesti – Brasov – Hateg, Manastirea Prislop: mormantul Parintelui Arsenie Boca, Hunedoara: Castelul Corvinilor, Cascada Clocota, Deva: Cetatea Devei, Schitul Sadinca - Sebes -  Manastirea Afteia (drumetie) - Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul - Brasov – Ploiesti - Bucuresti
     
Ziua I.  plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov –  Schitul Sadinca: Parintele David, ucenic al Parintelui Arsenie Boca - Hateg - Manastirea Prislop: mormantul Parintelui Arsenie Boca – Hateg/Sebes, cazare in zona la capat de TransAlpina.

Ziua II  Participare la Sfanta Liturghie Pogorarea Duhului Sfant - Hunedoara Castelul Corvinilor - Cetatea Devei - Cascada Clocota - Hateg/Sebes, cazare in zona la capat de TransAlpina.

 Ziua III   Manastirea Afteia (drumetie) Participare la Sfanta Liturghie Praznic "Sfanta Treime" (drumetie 1km) - Manastirea Sfantul Ioan Botezatorul: moastele Sfantului Ioan Iacob Hozevitul - Brasov - Ploiesti – Bucuresti

Iisus in Gradina Ghetimani
pictata de Pr. Arsenie Boca


Pret: 175 lei/persoana

Pentru informatii si inscrieri:
tel. 0742-268568, 
0724-525041 
Facebook Pelerini

Servicii:
Transport cu autocar, aer conditionat, instalatie audio, organizator de grup, preot invitat, atmosfera incarcata de spiritualitate, drumetie, relaxare.

La drum cu sufletul! este ideea care ne anima in organizarea evenimentelor noastre care presupun comunicare, milostenie, recunostinta, liniste si reculegere, miscare si conectare cu natura inconjuratoare. O comunitate de oameni simpli, cu inimi deschise si care au aceleasi preocupari, in centrul atentiei noastre fiind rugaciunea si recunostinta. Intalniri cu anumite teme, intaniri cu mari duhovnici sau Parinti care ne impartasesc experienta lor, participari la Praznice, Sfinte Liturghii, evenimente specifice.

Cazarea se face la o pensiune intr-o zona de basm, la capatul TransAlpinei, nu este inclusa, media fiind de 45 - 50 lei/noapte/persoana, camere de 2-3 persoane si se achita local. 

ATENTIE: In pelerinaj NU se fumeaza la manastiri si in apropierea celorlalti pelerini, din respect! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit.

Conditii de inscriere si observatii:

1. Pretul nu include vizitarea obiectivelor de pe traseu; masa se va asigura individual la pachetel, dar autocarul opreste pentru aprovizionare daca traseul are mai multe zile si daca sunt solicitari, in locuri specifice. Exista posibilitati de cina si mic dejun meniu fix in apropiere de locul de cazare. Este sarcina fiecarui participant sa-si asigure hrana pe timpul zilei.
Afteia
2. Traseul poate suferi modificari in functie de vreme, starea drumurilor, disponibilitate la cazare etc. Programul actiunii poate fi modificat de către conducatorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective, in functie de anumite situatii speciale.
3. Manastirile se viziteaza daca sunt deschise publicului si daca accesul catre ele nu este blocat.
4. Cazarea se poate modifica in functie de disponibilitate la momentul respectiv.
5. Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Pretul pelerinajului este acelasi indiferent de punctul de imbarcare.
6 Nu se admit retrageri si nu se returneaza sumele achitate incepand cu trei saptamani inainte de plecare (clientul trebuie sa gaseasca un inlocuitor). Grup minim 45 persoane. Pentru grup mai mic pretul se poate recalcula si poate fi majorat cu maxim 15%.

Studiati cu atentie toate conditiile de inscriere si participare (click aici)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu