joi, 8 martie 2018

23-24 iunie 2018 -Pelerinaj la Prislop

23-24 iunie 2018 - Pelerinaj la PRISLOP

24 iunie Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul
Manastirea Prislop: inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Boca, Manastirea Cozia, Manastirea Cotmeana, Manastirea Lainici, Manastirea Bistrita.

Ziua I: Manastirea Cotmeana - Manastirea Cozia - Manastirea Prislop: mormantul Parintelui Arsenie Boca, chilia sapata in stanca a Sfantului Ioan de la Prislop.
Ziua II: Manastirea Lainici: icoana Maicii Domnului Grabnic Ascultatoare, Moastele Sfantului Irodion, Sfantului Serafim de Sarov, participare la Sfanta Liturghie - Targu Jiu - Manastirea Bistrita: moastele Sfantului Grigorie Decapolitul,mare vindecator.


Plecare din Bucuresti, Ploiesti, Pitesti.   
Pret 135lei/persoanaServicii:
- Transport cu autocarul (aer conditionat/incalzire, scaune rabatabile, instalatie audio),
Insotitor organizator si Preot insotitor (functie de disponibilitate),

- Participare la Sf. Liturghie, atmosfera incarcata de spiritualitate.


Cazarea nu este inclusa, se face la pensiune si se achita local 40-50 lei/pers. camere de 2-3-4 locuri (pot exista modificari in ceea ce priveste locul de cazare, in functie de gradul de ocupare).  Optional Mic dejun si cina meniu fix, 15-25lei/masa.
**Pretul nu include vizitarea obiectivelor de pe traseu; masa se va asigura individual, la pachetel. Nu este timp pentru masa la restaurant.
Traseul poate suferi modificari in functie de vreme, starea drumurilor, disponibilitate la cazare etc, fara a afecta vizitarea manastirilor. Manastirile se viziteaza daca sunt deschise publicului. Cazarea se poate modifica in functie de disponibilitate. Inscrierea pentru a participa la eveniment se face prin semnarea unui contract de servicii. Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Nu se admit retrageri cu trei saptamani inainte de plecare (clientul trebuie sa gaseasca un inlocuitor). Grup minim 45 persoane. Debarcarea se face in acelasi loc cu imbarcarea, in fiecare oras, fara exceptie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu