28-29 iulie 2018 - Pelerinaj la Prislop

28-29 iulie 2018 - Pelerinaj la PRISLOP


Manastirea Prislop: inchinare la mormantul Parintelui Arsenie Boca, Manastirea Cozia, Manastirea Cotmeana, Manastirea Lainici, Manastirea Bistrita.  
Ziua I: Manastirea Cozia - Manastirea Turnu - Manastirea Prislop: mormantul Parintelui Arsenie Boca, chilia sapata in stanca a Sfantului Ioan de la Prislop.
Ziua II: Manastirea Lainici: participare la Sfanta Liturghie - Manastirea Bistrita: moastele Sfantului Grigorie Decapolitul, mare vindecator de boli grave - Bucuresti - Ploiesti.


Plecare din Bucuresti, Ploiesti, Pitesti.   
Pret 135lei/persoana


Informatii si inscrieri: 
0742268568, 0724525041  - dna Adriana
pelerinaje@email.com

(Formular de inscriere)Cazarea este rezervata se face la Pensiune (35-50lei/persoana/noapte, camere de 2-3-4 locuri) si se achita local. (Exista posibilitati de cina meniu fix)


Pentru realizarea evenimentelor transportul se face cu autocarul, vor fi prezenti un insotitor organizator si un preot invitat (functie de disponibilitate). 
Participare la Sf. Liturghie, relaxare, rugaciune, comunicare, atmosfera incarcata de spiritualitate, relaxare, natura. Deplasarile noastre sunt evenimente de relaxare si reculegere, organizate cu anumite teme de discutie si cu anumite ocazii (Praznice, zile comemorative etc) si se desfasoara in scopul rugaciunii si participarii la Sfintele slujbe, nu sunt deplasari turistice, nu sunt excursii.

In functie de conditiile de drum, meteo s.a, traseul se poate modifica, fara a afecta obiectivul principal: Manastirea Prislop. 

PROCEDURA DE INSCRIERE:
Pentru a participa la pelerinaj este necesar
1) Sa studiati cu atentie programul pelerinajului (traseu, cazare, pret, conditii de participare detaliate mai jos), sa sunati sau sa trimiteti email pentru a lamuri orice intrebare referitoare la evenimentul ales;
2) Sa sunati sau sa trimiteti un email cu datele dvs: Nume, prenume, oras si pelerinajul solicitat la pelerinaje@email.com si veti primi un contract de servicii care trebuie studiat, completat si semnat de dvs. si o factura proforma pentru plata serviciilor. 

3) Pentru a va ajuta avem si un Formular de inscriere aici (click)
3) Locurile se ocupa in ordinea platii, iar plata se face in principal in contul firmei:
Apologetikos Serv SRL, CUI 32136877
Banca: Unicredit Bank Ploiesti II
Contul: RO10 BACX 0000 0009 2801 0001


Se achita usor, fara comision, la orice sucursala Unicredit Bank, se elibereaza chitanta. 
4) Imediat ce ati achitat veti primi locul in autocar.
5) 2-3 zile inante de plecare vom confirma impreuna cu dvs locul si ora plecarii.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu