joi, 8 august 2019

Iasi Sfanta Parascheva

Plecare din Bucuresti, Ploiesti si Brasov

"Sfanta CUVIOASA PARASCHEVA" - Pelerinaj la Iasi si Neamt

8-11 octombrie 2021

14 Octombrie, zi de mare pelerinaj la Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, Iasi

Pelerinajul se desfasoara pe un traseu exceptional in care se viziteaza Manastirile ortodoxe din Iasi si Neamt. Atentie: locuri limitate, inscrieri timpurii.

Pelerinaj Iasi
Ziua 1: Bucuresti - Ploiesti - Manastirea Izvorul Muresului - Manastirea Bistrita: icoana Sfintei Ana, de mare ajutor tuturor - Manastirea Neamt.
Ziua 2: Iasi: Catedrala Mitropolitana, inchinare la sfintele moaste ale Sfintei Cuvioase Parascheva. In functie de timpul necesar pentru a trece pe la Sfintele Moaste se viziteaza in Iasi: Manastirea Sfintii Trei Ierarhi, Manastirea Vladiceni: intalnire cu Parintele Calistrat
Ziua 3: Sfanta Liturghie la Manastirea Petru Voda: inchinare la mormantul Parintelui Iustin Parvu - Manastirea Sihastria, mormantul Parintilor: Cleopa Ilie, Paisie OlaruIoanichie Balan –  Manastirea Secu - Manastirea Sihastria: Mari duhovnici Cleopa Ilie, Paisie Olaru, Ioanichie Balan
Ziua 4: Manastirea Nechit Brasov – Ploiesti - Bucuresti.

Prin evenimente noastre cinstim traditiile poporului roman si promovam portul popular romanesc (incurajam participantii sa poarte la Sfanta Liturghie costum popular / ie).

Important! In cadrul acestui pelerinaj am ales sa ajutam impreuna, fiecare cu ce poate, Asezamantul de la Manastirea Bogdanesti care adaposteste peste 100 de batrani, din care 40 sunt bolnavi la pat. http://www.bogdanesti.ro/
             Pret: 250 lei/persoana
                  Inscrieri: 0742268568, 0724525041 d-na Adriana
Facebook PELERINI

Pentru realizarea acestui eveniment transportul se va face cu autocarul, însoţitor grup organizator, preot invitat (functie de disponibilitate), atmosfera incarcata de istorie si spiritualitate. Tematica intalnirii: Sfanta Cuvioasa Parascheva in viata pelerinilor, marturii, sfaturi si povete duhovnicesti de la Parintele Calistrat si Parintele Ioan.

**Pretul nu include: vizitarea obiectivelor de pe traseu. Masa se va asigura individual, autocarul opreste pe traseu pentru aprovizionare. In functie de timpul necesar pentru a trece pe la Sfintele Moaste se viziteaza si celelalte manastiri. Cazarea se face la Manastiri, in conditiile oferite de acestea.

Cazarea poate fi la Manastire sau la pensiune, se achita local si este 45-65 lei/pers/noapte camere de 2-3 paturi). In functie de disponibilitate locul de cazare se poate modifica. In apropiere de cazare exista posibilitati de masa si magazine. Traseul poate suferi modificari in functie de starea drumurilor, conditiile meteo etc. Obiectivele se viziteaza daca sunt deschise publicului in ziua respectiva.

Locurile in autocar se ocupa in ordinea platii. Locul de imbarcare este acelasi cu locul debarcarii. Nu se returneaza banii inainte cu trei saptamani de plecare, clientul trebuie sa gaseasca inlocuitor.


ATENTIE LOCURI LIMITATE, inscrieri timpurii!!!
PROCEDURA DE INSCRIERE:
Pentru a participa la pelerinaj este necesar
1) Sa studiati cu atentie programul pelerinajului (traseu, cazare, pret, conditii de participare detaliate mai jos), sa sunati sau sa trimiteti email pentru a lamuri orice intrebare referitoare la evenimentul ales;
2) Sa completati Formularul de Inscriere (click aici) SAU sa sunati SAU sa trimiteti un email cu datele dvs: Nume, prenume, oras si pelerinajul solicitat la pelerinaje_ro@yahoo.com sau pelerinaje@email.com si veti primi un contract de servicii care trebuie studiat, completat si semnat de dvs. si o factura proforma pentru plata serviciilor.
3) Locurile se ocupa in ordinea platii, iar plata se face in principal in contul firmei, fie prin transfer din contul dvs, fie direct la ghiseul bancii Unicredit, cu buletinul dvs, simplu, fara niciun comision:

LA DRUM CU SUFLETUL 
CUI 42292814
Banca: Unicredit Bank Ploiesti II
Contul: RO72 BACX 0000 0019 9726 2001


Va rugam sa sunați pentru a primi toate informațiile despre evenimentul dorit, înainte de a achita! Un om informat este mai bine intenționat și înțelege exact natura evenimentelor noastre.

4) Imediat ce ati achitat veti primi locul in autocar. Locurile se ocupa in ordinea platii.
5) 2-3 zile inante de plecare vom confirma locul si ora plecarii.
6) locul de debarcare este fixat si va fi acelasi cu locul imbarcarii, fara exceptii.
7) este obligatoriu sa cunoasteti conditiile de participare si traseul inainte de a va inscrie in pelerinaj. In momentul in care achitati se considera ca sunteti de acord cu toate conditiile de participare. Contractul poate fi studiat si aici: http://pelerinaje-la-manastiri.blogspot.ro/p/contract-prestari-servicii.html

Parascheva
Catedrala Mitropolitana Iasi

pelerinaje@email.com 

Detalii privind programul pelerinajelor la:
Telefon 0742268568, 0724525041

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumim pentru mesaj. In cel mai scurt timp veti primi raspuns, functie de solicitarea dvs. Ne puteti contacta si pe email pelerinaje@email.com sau la telefon 0742268568, Facebook Pelerinaje Apologetikos, Facebook Pelerini